KicsiKözepesNagy

Hungary Card 2011: A népszerű országkártya az internetre költözik

Megjelent a Hungary Card jövő évi kiadása, amely jelentős újdonsággal felvértezve szolgálja tovább a belföldi turizmust. A plasztik kártyát korábbi kiadásaiban egy-két alkalommal felhasználható, ámde igen jelentős megtakarításokat biztosító, több helyen ingyen belépőjegyre váltható szelvények egészítették ki.

Nos, most ezen szelvények többsége már nem fizikai formában van jelen a kártyatulajdonos zsebében, a bármikor letölthető lehetőségek a kártya honlapjára, a hungarycard.hu oldalra költöztek fel. Csupán a közösségi közlekedéssel kapcsolatos szelvények maradtak papír alapúak. Ez a megoldás lényegesen kedvezőbb áron az eddiginél rugalmasabb megtakarítási lehetőségeket ígér a kártya vásárlói számára. Az előre, sorszámozottan nyomtatott szelvények miatt a csak a kártyát megvásárlók utólag nem vehették igénybe ezeket a nagyobb értékű lehetőségeket, nekik csak egy újabb, drágább kiadványcsomag megvásárlása maradt. Most ez jelentősen megváltozik.
Aki a kedvezőbb, 4500 forintos változattal kezd neki a megtakarításainak, az sincs elzárva a továbblépés lehetőségétől, hiszen mindössze 3000 forintért bármikor, sőt, akár többször is megvásárolhatja hozzá a virtuális kuponcsomagot. Az elektronikus szelvényeket az útnak indulás előtt lehet érvényesíteni a honlapon, amelyek kinyomtatva ugyanúgy használhatók, mint az ismert papírszelvények, vagy akár a megszokott internetes jegyvásárlások során kapott e-jegyek. Magát a kártyát elég egyszer megvenni. Azok számára, akik a közösségi közlekedési kedvezményeket preferálják, természetesen megmaradt a Hungary Card Plus csomag is 8500 forintért, ahol közel 30 papírszelvény (a megszokott vasúti és egyéb kedvezményekkel) és valamennyi, 82 féle elektronikus szelvény egyaránt azonnal rendelkezésre áll. A már elfogyott e-szelvények természetesen itt is újravásárolhatók.

A megoldás további előnye, hogy most már a kártya megjelenését követően is csatlakozhatnak olyan szolgáltatók a rendszerhez, akik csak egy-egy alkalommal kínálnak nagyobb kedvezményt a kártyásoknak. Hiszen egy újabb e-szelvény bármikor felkerülhet a honlapra, amely minden, e-csomagot vásárló számára azonnal, akár év közben is elérhetővé válik. Reméljük, mind a partnereknek, mind a kártya vásárlóinak megtetszik majd ez az új, a korábbinál rugalmasabb és kedvezőbb árú megoldás és továbbra is pihennek belföldön a Hungary Card segítségével.

Forrás: TTG Hungary

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges!